O NAMA

"Metalka" Pančevo osnovana je 2007. godine. Od samog početka, specijalizovala se za program sečenja i zavarivanja metala, kao i dodatnih materijala za zavarivanje.

U prethodnim godinama zahvaljujući pažljivom praćenju zahteva tržišta i motivaciji, razvili smo se u pouzdanog partnera u oblasti snabdevanja elektrodnom žicom i ostalom opremom iz domena zavarivanja, lemljenja i sečenja metala.

Ručni električni alati nam takođe nisu strani pa smo osluškujući tržište u svoj asortiman uvrstili svetski poznate brendove.

Zajedniči konstantan rad omogućili su konstantan i ubrzan rast prometa i proširenje kruga poslovnih partnera i saradnika sa kojima uspešno sarađujemo.

Sedište firme veleprodaja, maloprodaja, skladišni prostor se nalazi u Pančevu. Distribucija robe se vrši kombinovano: sopstvenim prevozom i uslužnim transportom (AKS, City Express) i to u roku od 24 h.

Naš iskusni tim svojim kadrovskim potencijalima pomaže kupcu pri izboru i odabiru alata, pribora i opreme, tako da kupac dobije optimalno rešenje sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.

Vama na usluzi!


Rezni alati - burgije, testere, krune, dijamanti
Brusni alati - tocila, brusne ploče, šmirgle, lepezasti diskovi
Električni alati - Bosch, Makita, Metabo, Dewalt, Skil, Abac
Merni alati - libele, daljinomeri uglomeri, pantljike
Zavarivačka oprema - šobe, dizne, polikablovi, bužiri, nosači
Vijačna roba - šrafovi za drvo, metal, ankeri, tiplovi
Elektrode - Jasenice, Esab, Saf-fro

Metalka

prodaja abac kompresora prodaja dewalt alata prodaja esab alata prodaja alata prodaja elektroda jasenice prodaja brusnog i rezznog alata klingspor prodaja bosch alata prodaja makita alata prodaja metabo alata prodaja skill alata unior alati prodaja prodavnica alata pančevo prodavnica alata pančevo
® 2024. Sva prava zadržana.
Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez odobrenja.
Creative Web